UTHYRES: FLEXIBEL LOKAL PÅ EN AV JÖNKÖPINGS MEST CENTRALA ADRESSER

En lokal med anrik historia redo att möta dina och din verksamhets behov. I Östra centrums nav finner du denna lokal med närhet till såväl kollektivtrafik som goda möjligheter att ta sig fram som fotgängare, cyklist eller bilist. Parkeringsmöjligheter för både bil och cykel finns i närområdet.
Parkeringsmöjligheter för kunder finns precis utanför gatan, närliggande Östra torget samt flertalet p-garage inom en kort promenads avstånd. I kommunens p-garage går det även att teckna abonnemang för dig och din verksamhet.
I närområdet finns ett härligt utbud av såväl restauranger, shopping, mataffärer och målpunkter för besökare.

I Jönköpings Östra centrum finns plats för såväl puls, shopping som rekreation, grönska och återhämtning. De senaste åren har även gatan utanför omvandlats under sommarmånaderna till en trevlig förlägning av gågatan fram till Kristinekyrkan. Kristinekyrkan, Östra Torget, Gågatan och Vättern är i lokalens absoluta närhet.

Lokalens storlek: ca 170 kvm
Tillträde: Enligt överenskommelse
Fastighetsbeteckning: Jönköping Bäret 4
Adress: Östra Storgatan 39a, 553 21 Jönköping 

Vi vill vara med och bidra till din utveckling! Har du vuxit ur din nuvarande lokal, startat eget eller av annan anledning söker lokal? Tveka inte att höra av dig till oss! Vårt mål är att arbeta nära och förstå dina och dina kunders behov. Tillsammans skapar vi mervärde och långsiktiga relationer.

Kontakta Rosalie för att inleda en dialog!
Tel: 0733-291232
Mail: rosalie.sandahl@hakarps.se